Un succes deplin in doar 3 luni, printr-o promovare exclusivista

elena@realpro.ro București Ilfov, Testimoniale Vânzători

Suntem foarte entuziasmati pentru rezultatul colaborarii cu domnul Dan Negulescu.
Ne-am hotarat sa vindem imobilul nostru din Vatra Luminoasa la finalul anului 2018 si am actionat, asa cum am fost educati, sa apelam la agentii imobiliare, promovand chiar noi pe anumite site-uri imobilul. Dupa 6 luni in care nu s-a intamplat nimic deosebit am cautat variante alternative cautand pe internet solutii de succes.
Asa l-am descoperit pe domnul Dan NEGULESCU si conceptul promovat de REALPRO prin care agentul REALPRO se ocupa exclusiv de clienti oferindu-le toate detaliile si explicatiile necesare pentru promovarea imobilului, comisionul pentru cumparator fiind “0”.
Interesanta este ideea de a promova imobilul intr-un mod profesionist si, mai mult, abordarea acestuia ca apartinand agentului – implicare maxima.
Ce putea reiesi dintr-o astfel de colaborare – un SUCCES deplin in doar 3 luni in care printr-o promovare exclusivista am reusit sa vindem imobilul asa cum ne-am dorit.
Multumim foarte mult domnului Dan NEGULESCU pentru implicare, profesionalism si nu in ultimul rand pentru relatia care s-a creat intre noi, proprietarii imobilului si dumnealui, specialistul REALPRO.
Recomandam tuturor celor care-si doresc rezultate maxime sa colaboreze cu REALPRO si sa ofere incredere acestui sistem de exclusivitate in promovare pe piata imobiliara.
Recunostinta intregii echipe REALPRO!

 

Doina Filimon – București