Sortare
  • Vechime
  • Nume
Grilă
Listă
Sorin Udrea
Sunt Managerul General al Realpro. Am fondat agenția imobiliară Realpro în 2002, iar din 2018 ne-am reinventat ca franciză imobiliară, pentru cea mai bună îmbinare a experienței imobiliare cu tehnologia ultramodernă. Modelul Realpro ne ajută să lucrăm mai inteligent și mai repede, pentru a vinde casele mai bine, mai ușor, mai sigur.
Adela Birău
Mi-am cumpărat franciza Realpro în 2009. După 12 ani de activitate dinamică și cu multe provocări, am strâns multe povești și am relaționat cu foarte mulți oameni din diferite domenii de activitate, am creat relații frumoase. Franciza îți pune la dispoziție instrumente, aplicații, te ajută ori de câte ori este nevoie.
Dan Negulescu
Lucrez în domeniul imobiliar din 1999 și m-am alăturat francizei Realpro în anul 2010. Sunt agent imobiliar activ specializat pe proprietăți rezidențiale situate în zonele centrale și nordice ale Bucureștiului.
Florin Dumitrescu
Sunt agent imobiliar din anul 2005 și activez în franciza imobiliară Realpro din anul 2012, pentru că am ales să lucrez doar în sistemul de Reprezentare Exclusivă respectând în totalitate Codul Etic. Sunt specializat în servicii de reprezentare imobiliară, pe proprietăți rezidențiale în orașul Constanța și localitățile alăturate.
Dragoș Rovența
Agenții Realpro sunt adevărați avocați ai clienților. Spre deosebire de agențiile tradiționale, noi reprezentăm o singură parte din tranzacție, fie vânzătorul, fie cumpărătorul și suntem responsabili pentru succesul clientului.
Dan Cotinghiu
Experiența proprie extinsă în vânzări și management, precum și cea în domeniul imobiliarelor, m-au convins de faptul că, în prezent, în România, nevoia oamenilor de a accesa și beneficia de servicii imobiliare de calitate, prin profesionalismul și implicarea agenților, este prea puțin satisfăcută.
Ioan Ambrozie
Am o experiență de vânzări destul de vastă în industrii diferite: FMCG, Pharma, Transport și Logistică. Am parcurs de-a lungul carierei mele etape importante în dezvoltarea mea profesională, de la agent de vânzări până la manager. Fiecare etapă a însemnat o acumulare de cunoștințe necesare dezvoltării mele ca om de vânzări.
Alexandru Stanescu
Îmi plac oamenii și serviciile eficiente și de calitate. Am ales reprezentarea exclusivă ca mod de lucru deoarece îmi oferă posibilitatea de a avea o relație de încredere și de colaborare cu clienții mei.
Attila Iacob
“Nimănui nu ii pasă de ceea ce știi, oamenilor le pasă de ceea ce faci cu ceea ce știi.” Am ales să mă alătur echipei Realpro deoarece am înțeles un lucru important: în domeniul imobiliar singura opțiune de luat în calcul, atunci când îți dorești să urmezi cu adevărat interesele clienților tăi, este sistemul de reprezentare exclusivă.
Apostolis Kordoulas
Vin în imobiliare dintr-un domeniu drag mie - ingineria în construcții. Am făcut vânzări de imobile și în trecut, într-adevăr în mod ocazional și neorganizat, dar mereu cu plăcere.
George Milosan
Vine o vreme când vrei să mergi mai departe în viață lăsând la o parte falsa liniște interioară care, de fapt, nu este decât rutină acumulată în timp.