Baza de date imobiliară Realpro

Site-ul RealPro le oferă vizitatorilor cea mai cuprinzătoare și corectă bază de date imobiliară din România, cu peste 15.000 de proprietăți unice. Sunt listate proprietăți rezidențiale de vânzare (apartamente și case/vile) din zonele București-Ilfov, Cluj, Constanța, Timișoara, Argeș. Sursa proprietăților este sistemul de listare multiplă MLS.ro, o bază de date profesională destinată agenților imobiliari și evaluatorilor.

Listări Realpro

Sunt oferite la vânzare în baza unui contract de reprezentare exclusivă între Vânzători și Realpro. Sunt primele în listele de Reprezentări Comision 0%. Toate proprietățile au adresă completă, localizare exactă pe hartă, comision zero la cumpărare. Sursa datelor este Realpro în baza contractului de listing cu clientul vânzător. Proprietățile au fost văzute și verificate personal de agenții Realpro.

Listări Agenții Colaboratoare

Sunt oferite la vânzare prin serviciul de listare multiplă Flexmls, în baza unui acord de colaborare multiplă între Realpro și agențiile care au încheiate contracte de reprezentare exclusivă cu vânzătorii. Toate proprietățile au adresă completă, localizare exactă pe hartă, comision zero la cumpărare. Datele provin de la agențiile colaboratoare, în baza contractelor de listing încheiate de acestea cu clienții lor. Proprietățile au fost văzute și verificate de agențiile colaboratoare.

Anunțuri Verificate

Sunt publicate în baza unui acord cu serviciul de listare multiplă MLS.ro. Datele sunt colectate și actualizate telefonic de operatorii Flexmls printr-o procedură standardizată. Proprietățile sunt localizate pe hartă, au fotografii și detalii de bază. Adresa și informațiile detaliate sunt disponibile doar clienților Realpro, în baza unui Contract Realpro de Reprezentare Exclusivă la Cumpărare.

Informațiile despre proprietățile imobiliare de pe siteul Realpro sunt verificate dar nu sunt garantate.