Programul de Vânzare Garantată a Casei

Certificatul de Garanție „90 de zile sau fără comision” este o anexă a Contractului de Reprezentare Exclusivă încheiat de Realpro cu clienții vânzători.

Prin Certificatul de Garanție, Realpro se angajează ca în primele 90 de zile ale contractului să obțină o ofertă fermă de cumpărare pentru proprietate, la un preț situat în intervalul de piață recomandat pe baza strategiei de marketing și analizei de piață.

Certificatul de Garanție este opțional pentru clientul Realpro, intrând în vigoare în cazul poziționării prețului casei în intervalul recomandat încă de la ieșirea pe piață.

În cazul în care Realpro nu obține o astfel de ofertă, va continua promovarea și toate serviciile contractuale până la finalizarea contractului însă nu va încasa nicio remunerație la vânzare, cu excepția eventualelor plăți către agențiile colaboratoare.

Certificatul de Garanție Realpro este o poliță de asigurare pentru clienții noștri, în același timp având rolul de a responsabiliza agentul și echipa Realpro pentru obținerea celui mai bun preț posibil în cel mai scurt timp.

Intervalul de preț recomandat va fi stabilit pe baza unei Analize Comparative de Piață și unui studiu de marketing privind profilul celui mai potrivit cumpărător, pentru a ne asigura că vom obține cel mai bun preț pentru casă.

Analiza Comparativă de Piață reprezintă un raport computerizat al celor mai recente vânzări comparabile din zona dumneavoastră, analizate printr-o metodologie profesională de estimare a valorii de piață. În stabilirea valorii de piață se au în vedere caracteristicile și avantajele unice ale fiecărei proprietăți, care îi dau valoare în comparație cu concurența și o fac vandabilă pentru cumpărătorii potriviți.

Casa dumneavoastră va fi vandută în 90 de zile la prețul convenit, sau o vom vinde fără comision!