Pe scurt, eu nu am avut grija acestei tranzactii.

elena@realpro.ro București Ilfov, Testimoniale Vânzători

Cand am decis sa apelez la un broker imobiliar nu o cunosteam pe Alice. Ceea ce stiam era ca incercasem de unul singur sa vand apartamentul respectiv si, dupa mai bine de doua luni de zile, nu reusisem sa am nici macar o singura vizionare. Cu toate ca am facut apel la canalele de social media, cu toate ca am dat sfara in tara pe la prieteni, nimic nu parea sa mearga. Ei bine, tot prin prieteni, am reusit sa o intalnesc pe Alice. Intalnirea, desi a avut loc telefonic initial, a devenit rapid una fata in fata si ea a avut loc chiar la adresa apartamentului de vandut. Prima impresie pe care mi-a transmis-o ferm Alice a fost aceea ca pentru ea e important sa ma inteleaga pe mine cu totul: contextul meu de viata, de ce vreau sa vand, ce ma astept sa obtin, cum am procedat pana atunci etc. Nu am simtit nicio clipa o abordare tranzactionala, pentru ca discutia initiala nu a continut intrebari de tipul “Ce pret vrei sa obtii?” sau afirmatii de tipul “Atat costa serviciul de borkeraj.” In orice caz, abordarea initiala a fost eminamente consultativa, cu focus pe a-mi intelege nevoile mele si situatia curenta de la acel moment.

Asa a inceput relatia de business cu Alice si a continuat in termenii cei mai profesionisti cu putinta. Pe scurt, eu nu am avut grija acestei tranzactii. Am pornit cu gandul ca platesc un profesionist pentru confortul meu si eliberarea timpului meu si asa a si fost. Am predat toate actele lui Alice si de-acolo ea a preuat si s-a ocupat de a pune cap la cap tot dosarul necesar in cazul unei tranzactii. De mentionat aici ca efortul a fost unul important intrucat actele au necesitat unele reactualizari sau interactiuni cu institutii, precum banci sau Oficiul de cadastru, insa totul e trecut exclusiv in sarcina lui Alice fara sa am eu acestei batai de cap. Alice a ales chiar sa ma ajute in legatura cu chestiuni unde nu ar fi avut nicio obligatie, pentru ca mereu a vazut obiectivul final care ma interesa pe mine, anume vanzarea apartamentului.

Mult mai important este ca Alice a facut promovare intensa inca din primele zile ale interactiunii noastre si pe social media, si pe baza de fluturasi, si in reteaua sa profesionala, iar, in 17 zile din momentul in care am semnat contractul, am gasit cumparatorul, avand cateva vizionari inainte, deci, alti potentiali cumparatori.

As zice, pe romaneste, ca toata experienta de lucru cu Alice a meritat toti banii. Sa fiu sincer, pentru mine o relatie de business de succes cu un om e o relatie in care e usor lipsit de griji sa lucrez si sa ma bazez pe acel om.

 

Florin Iordackioiu – București