Procesul de vânzare/cumpărare a decurs în condiții excelente

Andreea Roventa Testimoniale Cumpărători, Timiș

Experiența colaborării cu Realpro s-a dovedit a fi nu doar fructuoasă, reușind să achiziționez o locuință, ci și una de încredere în profesionalismul și promptitudinea dumneavoastră. Deoarece mă aflam la o distanță considerabilă de locul în care am achiziționat locuința, neavând la dispoziție timp pe care să îl dedic căutării celor mai bune variante, modul în care mi-au fost prezentate serviciile  m-a convins că este cea mai bună soluție.

De la primele discuții până la momentul identificării imobilului și încheierea actelor, am beneficiat de sprijin și consiliere  permanentă. Procesul de vânzare/cumpărare a decurs în condiții excelente pentru mine. Remarc permanenta disponibilitate a agentului Realpro, Dragoș Rovența, de a îmi oferi toate informațiile de care aveam nevoie și flexibilitatea de care a dat dovadă în stabilirea întâlnirilor.

Recomand călduros serviciile dumneavoastră tuturor persoanelor aflate în căutare de locuință, grație profesionalismului și implicării în găsirea celei mai bune variante.

 

Doamna Laura Cristina Roman  – Timișoara