Procesul de vânzare a fost ideal, cu sprijin și informare continuă

Andreea Roventa București Ilfov, Testimoniale Vânzători

Agentul Realpro, Dan Negulescu, mi-a fost cu căldură și laudativ recomandat într-un cerc de prieteni, pentru care a furnizat servicii de excelentă calitate. La momentul începerii colaborării cu Realpro, eram de peste un an de zile blocat cu un agent imobiliar, care a dat dovadă de bunăvoință, dar cu orizont comercial limitat, la un nivel care nu se ridica la sarcina asumată. Aveam experiența unor încercări eșuate de a perfecta contractul de vânzare, cu dezamăgiri și aproape dezarmat, fără a vedea un rezultat sau măcar orizontul
unei reușite în demersul inițiat.

Prezentarea inițială. susținută de agentul Realpro, m-a lăsat fără replică, fiind pus în fața unei abordări de un profesionalism complet superior și o atitudine nouă în sprijinul acțiunilor mele.

Așteptările nu erau neapărat deosebite, marcat fiind de evenimentele anterioare dar, pe măsură ce am înțeles conceptul serviciilor furnizate, am căpătat încredere – și nu m-am înșelat!
Procesul de vânzare a fost absolut IDEAL, sprijin permanent și, mai ales, informare continuă/contact permanent!

După această experiență, părerea mea despre Realpro este FOARTE BUNĂ. Voi recomanda cu plăcere și cu încredere tuturor celor interesați sau în situații similare cu cea în care am fost eu, începerea unei colaborări cu dvs.

Voi reveni către Realpro pentru alte servicii similare în următorul an.
Cu stimă și considerație, vă urez mult succes în continuare!

 

Domnul Constantin Alexandrescu – București