Vreți să aveți alături un asemenea agent!

Andreea Roventa Argeș, Testimoniale Vânzători

Agentul Realpro mi-a fost recomandat de o cunoștință care, anterior, a vândut un imobil cu ajutorul său.
La acel moment eram pe piață de câteva luni, având anunțul promovat în 3 platforme de vânzări on-line, cu vizualizări numeroase, dar fără vizionări. La prezentarea serviciilor Realpro, deja mai căutasem și alți agenți imobiliari, ofertele exclusive demne de luat in seama, având comision similar.

Ceea ce m-a atras și mi s-a confirmat pe parcurs că este foarte bun, a fost modul de relaționare al agentului. Dna Adela a fost la început foarte atentă la detalii, pe care apoi le-a utilizat în căutarea și identificarea unui client. Pot spune că, deși procentul se traduce într-o sumă semnificativă, acesta se justifică prin calității serviciilor și persoanei cu care am interacționat.

Pentru orice are un imobil de vânzare, vreți să aveți alături un asemenea vânzător – vă oferă o reprezentare corectă a prețului la care să oferiți imobilul, sfaturi referitoare la modul de prezentare, preluarea efortului de a discuta cu cei interesați, pentru a identifica corect viitorul cumpărător, dar și asistență pe parcursul perfectării actelor, toate oferite de o persoană cu o calitate umană foarte ridicată și un profesionalism desăvârșit.

Pentru cine are nevoie de servicii imobiliare, apelați cu încredere la dna. Adela Birău și la Realpro.

 

Domnul Florin Popa – Pitești