Voi ati reusit sa demontati stereotipul pietii romanesti

elena@realpro.ro Constanța, Testimoniale Vânzători Leave a Comment

Draga Agentie Realpro, mii de multumiri din partea unor clienti extrem de fericiti si incantati de colaborarea cu voi!

Cand am facut cunostinta, dupa expunerea modului de lucru, promisiunile si angajamentele luate de catre voi, primul lucru pe care l-am comentat a fost acela ca rezultatele conteaza si nu prezentarea!

Experientele avute precedent ne-au facut sa privim intotdeauna cu ochi critici acest tip de bussiness, dar voi ati reusit sa demontati stereotipul pietii romanesti.

Va felicitam pentru profesionalism, implicare si promptitudine! Intr-o singura saptamana toate cerintele noastre au fost indeplinite punct cu punct, fara ca noi sa fim agasati si stresati cu intrebari si prezentari inutile, necorespunzatoare conditiilor prezentate la inceputul contractului.

Multumim foarte mult Florin pentru atentia acordata si sfaturile primite. Datorita tie am ramas fideli primelor dorinte in cercetarile noastre si am reusit sa cumparam exact ceea ce ne-am dorit, in pretul pe care l-am impus. Va multumim pentru efortul depus si recomandam tuturor celor ce au nevoie de reprezentare in acest domeniu sa angajeze intotdeauna echipa Realpro!

Implicare totala si eficienta maxima! Mult succes in continuare!

Daniela și Dănuț Dănilă – Constanța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *