Vanzarea a fost efectuata in cele 90 de zile propuse

elena@realpro.ro București Ilfov, Testimoniale Vânzători

L-am cunoscut pe domnul Filipovici prin intermediul unei prietene, care mi l-a recomandat cu multa caldura, eu aflandu-ma in impasul si cumva disperarea de a vinde un imobil.

La momentul finelui de septembrie 2019, casa pe care o pretuiam si in care am trait era deja promovata pe piata in nume propriu sau de alte agentii imobiliare, avand un istoric de aproximativ 6 luni, insa ofertele – si ele rar concretizate- erau cu muuuult sub asteptarile celor doi proprietari.

Colaborarea, prezentarea, listing-ul, promovarea serviciilor, promptitudinea, logica si coerenta, la care imi permit sa adaug eleganta si profesionalismul de necombatut ale domnului Filipovici, m-au motivat, mi-au dat siguranta vanzarii, m-au determinat sa cred in absolut orice actiune va intreprinde pentru obtinerea celui mai bun pret pentru proprietari.

Procesul de vanzare a parut la inceput anevoios, datorita anterioarei promovari in mediul online si poate si datorita faptului ca fiind o casa rara, interbelica, de o valoare necontestabila, potentialii clienti erau rari. Insa inca din primele zile ale anului nou, lucrurile s-au miscat cu o viteza uluitoare, astfel ca vanzarea a fost efectuata in cele 90 de zile propuse si toate partile implicate au fost extrem de multumite de rezultatul final.

Recomand, la randu-mi, cu mare caldura si incredere serviciile imobiliare Realpro, in mod special pentru rara calitate din ziua de azi – Profesionalism.
Adaug celor mai sus mentionate si baza de cunostinte vaste, o enciclopedie de strategii, tehnici de marketing, leadership si persuasiune, fara de care in relatia cu oamenii societatii moderne nu s-ar putea finaliza absolut nicio actiune cu rezultat satisfacator partilor implicate.

Va multumesc!

 

Oana Calinescu – Bucuresti