Va multumesc ca ati fost “vocea” mea in fata cumparatorului

elena@realpro.ro Constanța, Testimoniale Vânzători Leave a Comment

A sosit momentul in care colaborarea noastra s-a incheiat, insa sunt sigura ca am incheiat un parteneriat si am castigat doi prieteni pe viata. In primul rand vreau sa va multumesc din suflet in numele mamei si in numele meu pentru tot efortul depus in consilierea noastra in vederea vanzarii casei din Viile Noi.

In voi am gasit acea siguranta ca lucrurile se vor intampla asa cum am discutat de la inceput. Fiecare etapa a fost exemplar realizata. Datorita voua am inteles ce inseamna cu adevarat sa fii agent imobiliar si care este rolul sau in tot procesul de vanzare-cumparare a unei locuinte. Va recomand cu drag tuturor celor care vor avea nevoie de serviciile voastre.

Simt nevoia sa ma repet si sa va spun inca o data ca sunteti cei mai profesionisti (nu cred ca exista grad de comparatie pentru profesionisti, insa vreau sa accentuez acest aspect) in domeniul imobiliarelor si ma bucur din suflet ca v-am ales pe voi sa ne reprezentati.

Va multumesc ca m-ati ajutat sa vand casa la un pret corect intr-un timp scurt si pentru ca ati fost “vocea” mea in fata cumparatorului. Nu am crezut niciodata ca voi putea vinde casa fix cu pretul pe care l-am listat, asta mi-a demonstrat inca o data ca stiti sa va faceti treaba exemplar.

Va multumesc inca o data si va doresc mult succes in tot ceea ce v-ati propus!

Ma inclin,

Lucica Radu – Constanța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.