Un agent de un profesionalism, angajament si devotament rar întâlnite

Andreea Roventa Argeș, Testimoniale Vânzători

Am avut onoarea de a o cunoaște și de a colabora cu doamna Adela Birău – Realpro, care mi-a fost recomandată pentru a mă reprezenta în vânzarea unei proprietăți personale – având in vedere că eu nu locuiesc în România -, de la pregătirea dosarului cu toate actele necesare, comunicarea la telefon cu potențialii clienți, până la întâlnirea cu ei, ori de câte ori a fost nevoie, și finalizarea vânzării proprietații.

Sunt atât de multe de spus despre această doamnă specială. În primul rând, este mult mai mult decât un agent imobiliar, este un om frumos, sincer și real, de un profesionalism, angajament si un devotament rar întâlnite, cu o fantastică implicare și pasiune de a ajuta clientul in a obține cel mai bun preț și cea mai satisfăcătoare tranzacție.

Acesta a fost cazul meu, în care, după câteva luni sfidătoare, cu o iarnă grea, la care s-au adăugat diferitele probleme la nivel național și internațional (scumpirea curentului și a gazului, apoi războiul Rusia-Ucraina, etc…), ce aveau să pericliteze piața imobiliară, doamna Birău a venit cu o propunere de strategie de Marketing. La nici o lună de la punerea ei în aplicare, proprietatea a fost vândută la un preț mai mare decât am cerut la început și decât ne așteptam să obținem.

Comunicarea a fost impecabilă, iar faptul că a fost selectivă în alegerea cumpărătorului este de apreciat. A fost o binecuvântare și o imensă plăcere de a cunoaște pe omul Adela Birău!

 

Domnișoara Cristina Bâzoi – Mărăcineni, Argeș