Treaba este bine făcută, cu transparență și comunicare permanentă

Buza Alexandra Carmen Constanța, Testimoniale Agenti Realpro, Testimoniale Vânzători

Pe domnul Florin Dumitrescu îl cunoaștem de aproximativ 7 ani, timp în care am cumpărat și am vândut două apartamente. La fiecare tranzacție de vânzare ne-a reprezentat interesele cu un profesionalism desăvârșit și a depus chiar un efort deosebit având în vedere că am lipsit din țară pe tot parcursul procesului la fiecare tranzacție.

Ceea ce ne-a determinat să apelăm întotdeauna la D-nul Dumitrescu este siguranța și încrederea că treaba este bine făcută, cu transparență și comunicare permanentă, cu atenție la detalii și rezolvare rapidă a oricăror impedimente ce pot apărea inevitabil într-o asemenea activitate.

Îl recomandăm cu toată încrederea și fără îndoială când vom fi pregătiți pentru o nouă investiție imobiliară știm că Florin va fi întotdeauna Agentul Realpro favorit. Îi mulțumim din tot sufletul și știm că va avea o carieră înfloritoare pentru că tipul de reprezentare ales de dumnealui este deosebit și total diferit, într-un sens pozitiv, față de ceea ce oferă piață imobiliară românească.

Fam. Dănilă – Constanța