Targetul pe care l-am stabilit impreuna a fost nu numai atins, ci chiar depasit

elena@realpro.ro București Ilfov, Testimoniale Vânzători Leave a Comment

In momentul de fata piata imobiliara este dezechilibrata: oferte multe si cereri relativ reduse, astfel ca dupa o perioada de circa 10 ani in care proprietatile bune se vindeau fara mari eforturi, astazi chiar daca ai o proprietate valoroasa trebuie sa gasesti si partenerul potrivit care sa reuseasca s-o valorifice in aceste conditii.

Avand un portofoliu de cca 20 de apartamente intr-unul din complexurile rezidentiale de langa Parcul Herastrau / Sos. Nordului, imi doresc un exit intr-o perioada scurta de timp pentru a putea reinvesti intr-un nou proiect imobiliar.

Vanzarile s-au derulat pana la inceputul anului 2014 la nivelul a 2-3 apartamente pe an, ritm care nu era multumitor. In acest context l-am reintalnit pe Dan Negulescu pe care il cunosc de peste 15 ani. Avand atuul increderii reciproce bazate pe colaborarile noastre anterioare i-am acordat rapid credit, lasand ca rezultatele sa demonstreze valoarea prestatiei sale.

Mi-a prezentat un sistem nou de lucru implementat in Romania pe baza unei platforme din SUA denumit Realpro, o organizatie de agentii care colaboreaza respectand un set de reguli si o etica profesionala de care, sincer, serviciile imobiliare de la noi duc in mare masura lipsa. Mi-a vorbit despre o promovare mai intensa si mai bine orientata, despre alocarea pentru portofoliul meu a unei mari parti din timpul sau, despre activitati noi de tip „open house” cu care nu eram familiar si despre rapoarte periodice prin care voi avea acces la toate activitatile desfasurate.

Totul suna bine… urma ca si rezultatele sa confirme teoria: In cele 5 luni care au trecut s-au vandut 7 apartamente cu o valoare totala de 2.800.000 euro, din care o vanzare record pentru perioada actuala a unui penthouse la pretul de 1.450.000 euro.

Cred ca nu mai este nevoie de alte aprecieri… Pentru mine cel putin, rezultatele sunt cele care atarna cel mai greu iar targetul pe care l-am stabilit impreuna a fost nu numai atins, ci chiar depasit.

Sunt sigur ca sistemul Realpro este unul valoros, cu atat mai mult cu cat a fost creat si imbunatatit intr-o piata mult mai matura ca cea din Romania. Pe de alta parte, la fel de importanti sunt cei care reusesc sa fie perseverenti si sa aiba rabdare pentru a aplica un astfel de program, lovindu-se de mentalitatile clientilor si ale agentilor din piata… si aici Dan Negulescu merita toate laudele.

Felicitari!

Mihai Astratinei – București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *