Realpro este o agentie imobiliara europeana, occidentala care merita increderea oricarui doritor de a achizitiona sau a vinde o proprietate

elena@realpro.ro București Ilfov, Testimoniale Vânzători

Am fost foarte multumiti de serviciile Realpro. In momentul in care ne-am decis sa ne vindem apartamentul, nu aveam un agent imobiliar si, fiind plecati din tara de peste 5 ani, nici nu mai eram la curent cu piata imibiliara. Cautand pe net informatii, am dat de site-ul Realpro, care, din primul moment mi-a placut. Comparativ cu celelalte site-uri de acelasi profil, acesta continea mai multe detalii despre modul in care lucreaza, diverse informatii de piata, etc.
Agentul Realpro Toma Filipovici, ne-a ajutat foarte mult sa intelegem unde ne pozitionam pe piata, care sunt punctele forte ale apartamentului si, mai ales, care este pretul real la care am putea vinde.
Asa cum am spus, noi nu mai locuim in Romania si mi-a placut faptul ca, desi eram la o diferenta de fus orar de 7 ore, comunicarea a fost constanta pe WhatsApp si e-mail (chiar daca de multe ori in Romania era miezul noptii). Asta mi-a demonstrat o reala grija fata de client si un mare interes de a oferi servicii bune, informatii in timp real.
Apartamentul a stat pe piata putin peste 2 luni, iar la final s-a vandut la pretul listat.
Am primit constant raportul de activitate al agentiei.
Nu pot sa zic decat ca Realpro este o agentie imobiliara europeana, occidentala care merita increderea oricarui doritor de a achizitiona sau a vinde o proprietate.
Toma, inca o data, iti multumim tie pesonal pentru tot si va dorim tuturor de la Realpro mult succes in continuare. Meritati.

Adrian și Ioana Novac – Saint Laurent, Quebec, Canada