Procesul de vanzare a avut o strategie bine planificata si executata.

elena@realpro.ro București Ilfov, Testimoniale Vânzători

Pe Toma, agentul Realpro, l-am cunoscut in urma unei recomandari venite de la o colega de serviciu. In momentul cand l-am cunoscut pe Toma eram in cautarea unei agentii imobiliare care sa ma ajute sa vand o proprietate. Discutasem deja cu mai multe agentii din Bucuresti dar nu luasem insa o decizie, eram relativ sceptic. Prezentarea agentului Realpro a fost una peste asteptarile mele. In urma prezentarii am decis sa mergem impreuna mai departe. Asteptarile mele, de la Toma, erau ca in maxim 3 luni sa vindem proprietatea. Procesul de vanzare a avut la baza o strategie foarte bine planificata dar si mai bine executata. Primeam regulat rapoarte ce cuprindeau numarul de vizionari, ofertele primite cat si evolutia competitiei din zona. In cele din urma rezultatele au fost extraordinare. Am reusit sa vand proprietatea in numai doua luni si la pretul pe care l-am dorit!
Serviciile agentiei imobiliare Realpro, dar in special ale lui Toma, au fost exemplare. Tot ceea ce am agreeat impreuna cu Toma s-a si intamplat.
Recomand cu incredere tuturor celor care vor sa isi vanda o proprietate sa apeleze la serviciile Realpro, o agentie imobiliara pe care te poti baza.

 

Veronel Dumitrache – București