Pe tot parcursul procesului de vanzare, totul s-a desfasurat “ca la carte”!

elena@realpro.ro București Ilfov, Testimoniale Vânzători

Am aflat de Dl. Dan Negulescu, agent imobiliar Realpro, dintr-o invitatie la o “casa deschisa” pe care dansul o avea pentru o locuinta de vanzare in Bucuresti – invitatie pe care a lasat-o in cutia mea postala. Doream sa-mi vand si eu apartamentul de aproximativ 2 ani si faptul ca dansul organiza acest gen de prezentari catre potentialii cumparatori mi-a atras imediat atentia. Este o procedura care se practica in mod curent in strainatate, era insa pentru prima data cand eu auzeam de ea in Romania. L-am contactat imediat pe Dl. Negulescu pentru a afla mai multe amanunte si inca de la prima conversatie telefonica pe care am avut-o cu dansul am avut placerea sa constat profesonialismul cu care isi abordeaza profesia si isi trateaza clientii.

Nu am regretat niciodata decizia de a colabora si incheia un contract pentru vanzarea locuintei mele cu Dl. Negulescu. Inca de la inceput situatia pietei imobiliare mi-a fost prezentata in mod cinstit si realist, fara graba si fara a imi lasa impresia ca ar urmari o tranzactie rapida si un castig usor, la un pret sub valoarea reala a apartamentului (cum din pacate s-a intamplat cu multi alti agenti imobiliari din Bucuresti pe care ii contactasem in trecut).

Ma bucur sa spun ca pe tot parcursul procesului de vanzare, totul s-a desfasurat “ca la carte”. Prezentarea facuta apartamentului meu si pozele postate pe internet au scos in lumina adevarata valoarea a locuintei, iar comunicarea profesionista, detaliata si periodica cu mine (clientul) au fost exceptionale. De aceea il recomand cu mare caldura pe Dl. Negulescu tuturor celor care au nevoie de servicii imobiliare si ii multumesc intregii echipe Realpro pentru calitatea deosebita a serviciilor oferite. Din partea mea au luat cu totii nota 10 (plus)!

Doamna Anca Galașiu – București