Nu as ezita niciun moment sa te recomand

elena@realpro.ro Constanța, Testimoniale Vânzători Leave a Comment

Draga Robert,

Vreau cu aceasta ocazie sa iti multumesc din nou, de data aceasta in scris, pentru recenta vanzare a apartamentului meu.

Pe parcursul intregului proces ai actionat in maniera cea mai profesionista, serviabila si eficienta. Tot timpul am simtit ca detin controlul intregii operatiuni, avandu-te pe tine ca agent de incredere si stapan pe el. Rapoartele de activitate saptamanale, atat prin email cat si prin telefon, ma reasigurau ca aveam cea mai buna pozitionare in piata pentru vanzarea apartamentului. Iar consultanta ta cu privire la pretul de vanzare si ajustarea la nivelul pietei, atunci cand a fost necesar, o consider de nepretuit.

In timpul vizitei mele in Romania pentru finalizarea tranzactiei, te-ai dovedit iarasi de nepretuit (inclusiv cu privire la utilizarea eficienta si stapanirea perfecta a limbii engleze), mereu gata sa ajuti si sa oferi un sfat util, atunci cand era necesar. Multumesc totodata pentru chestiunile practice, legate de transport, pe care le-ai organizat cu atata amabilitate.

Nu as ezita niciun moment sa te recomand cu cea mai mare incredere oricarui potential client si te rog chiar sa utilizezi acest testimonial, daca vei considera necesar.

Inca o data, Robert, sincerele mele multumiri! Iti transmit cele mai bune urari pentru Craciun si Anul Nou, cand, cine stie, poate ne vom revedea in Constanta!

Sincere salutari,

Anna Mircica – Constanța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *