Nu am avut nici cea mai mică îndoială că vom avea din nou succes

Andreea RoventaConstanța, Testimoniale Vânzători

Florin, un agent de excepție, la cele mai înalte standarde profesionale, împreună cu a sa echipă, m-au ajutat în urmă cu 9 ani să achiziționez casa care, ulterior, urma să devină căminul unei familii fericite.Viata, prin căile ei misterioase, m-au întors la Florin pentru a mă ajuta din nou, dar de data aceasta pentru a vinde aceeași locuință.

Nu am ezitat niciun moment să apelez la serviciile RealPro, nu am avut nici cea mai mică îndoială că vom avea din nou succes.

De la bun început, atât la cumpărare, cât și la vânzare, am apelat la Florin și la echipa Realpro pentru că recomandările făcute de prieteni și cunoștințe care au trecut prin același proces au fost mai mult decât satisfăcătoare.

Tot procesul a decurs conform planurilor și informațiilor primite, aș putea spune  că totul a fost exact și la fix precum un ceas elvețian. Experienta mea personala a fost una de excepție, la cele mai înalte standarde, conform așteptărilor sau chiar mai mult.

Dedicația, profesionalismul, punctualitatea și serviciile impecabile sunt câteva dintre calitățile lui Florin și ale echipei sale. Mereu voi fi recunoscător pentru tot și recomand cu căldură oricui sa apeleze la serviciile incomparabile, ireproșabile ale Realpro.

Mulțumesc din suflet  lui Florin și întregii echipe, pentru ajutor, susținere si încrederea oferite și, mai ales, pentru rezultatele eficiente.

 

Domnul Doru Văduva – Constanța