Nu am acum decat un singur regret: faptul ca nu mai am nimic de vandut

elena@realpro.ro București Ilfov, Testimoniale Vânzători

L-am cunoscut pe Dl. Dan Negulescu (RealPro) in anul 2018 cand am avut de vandut un apartament situat in Bucuresti. Acel apartament a fost vandut in timp record la un pret neasteptat de bun, iar Dan a reusit acolo unde multi altii au esuat. In anul urmator am mai avut de vandut inca o casa si un apartament. In absolut toate trei cazurile profesionalismul lui Dan a fost desavarsit. Atentia la detaliu a fost maxima, iar insistenta sa de a nu se sari peste niciuna din etapele necesare unui proces de vanzare competent si profesionist, a fost de-a dreptul remarcabila. Procesul a decurs rapid, cu rezultate peste asteptari. Atitudinea lui Dan a fost intotdeauna deosebit de pozitiva, simtindu-l pe Dan ca pe un prieten care este in mod neconditionat de partea ta. Nu am acum decat un singur regret: faptul ca nu mai am nimic de vandut. As apela oricand la serviciile lui Dan fara sa stau pe ganduri!

Ciprian Galasiu

Dan Negulescu este un adevarat profesionist care ne-a fost alaturi pe tot parcursul vanzarii casei.
S-a dovedit foarte rabdator, amabil, prezentand totul intr-un mod extrem de corect.
Datorita calitatilor dumnealui diplomatice am putut vinde casa la un pret foarte bun.
Dan Negulescu ne-a fost alaturi tot timpul, ne-a sustinut si rezolvat cu succes toate problemele pe care le-a implicat tranzactia de vanzare a casei.
RealPro este cea mai buna agentie imobiliara pe care i-am cunoscut.
RealPro este o firma cu oameni competenti.
Promptitudine, profesionalism, adaptare la nevoie clientul, flexibilitate, atentie la detalii, best service, astea sunt proprietatile care ii caracterizeaza

Liliana Galasiu