Noi am fost indrumati sa apelam la serviciile Realpro, si noi vom face acelasi lucru.

elena@realpro.ro Constanța, Testimoniale Vânzători

Inca de la inceput vreau sa spun ca mie si sotului meu ne-a facut placere sa colaboram cu dumneavoastra in procedura de vanzare a proprietatii noastre. Agentia Realpro ne-a fost recomandata de un prieten care la randul sau a colaborat cu dumneavoastra.

La momentul in care am apelat la serviciile dumneavoastra demarasem procedura de vanzare a proprietatii noastre cu doua saptamani inainte cu 3 agenti imobiliari, care insa nu s-au aratat atat de interesati in acest demers. Inca din prima intalnire cu agentul Realpro ne-am dat seama ca va fi o colaborare serioasa.

Pe parcursul colaborarii agentia dumneavoastra a tratat cu seriozitate acest demers de vanzare a proprietatii noastre. Am fost informati inca de la inceput despre toate etapele colaborarii. In mai putin de 2 saptamani de la inceputul colaborarii noastre au inceput sa apara si rezultatele in sensul prezentarii potentialilor cumparatori.

Totodata tin sa mentionez ca agentul Realpro a fost prompt la toate solicitarile noastre, iar membrii echipei au fost disponibili in momentele cand au fost contactati. In cele din urma, in decurs de 2 luni am reusit sa vindem proprietatea asa cum ne-am dorit. Noi recomandam cu incredere colaborarea cu agentia Realpro. Asa cum noi am fost indrumati sa apelam la serviciile agentiei Realpro, si noi la randul nostru vom face acelasi lucru cu alte persoane.

Noi va multumim pentru colaborare si va dorim mult succes in activitate!

Fulvia Dinescu, Constanța