Ne-am dori sa intalnim astfel de persoane si in alte domenii de activitate!

elena@realpro.ro Constanța, Testimoniale Cumpărători

Suntem beneficiarii unui apartament cu 3 camere in zona Hasdeu, achizitionat cu ajutorul serviciilor de vanzare-cumparare prestate de compania Realpro Constanta.

Dorim pe aceasta cale sa ne exprimam impresiile noastre vizavi de serviciile echipei Realpro Robert Gargaianu, mai precis fata de Dnul. Florin Dumitrescu care ne-a facut o impresie excelenta: un foarte bun profesionist, comunicator, inzestrat cu mult tact si rabdare fata de potentialii cumparatori (care deseori sunt foarte dificili si stresati!), foarte parolist si punctual la vizionarile solicitate de noi la diverse ore si zile (chiar sambata si duminica) si cu o mare disponibilitate de a ne furniza informatii privind detalii legate de imobil si documentele necesare unei tranzactii de vanzare-cumparare fara probleme.

Apreciem ca fiind o noutate si foarte folositor pliantul atotcuprinzator, spre informarea noastra, cu toate informatiile necesare despre companie, pozitionare si datele tehnice ale imobilului.

Noi suntem bucurosi ca am intalnit un astfel de specialist ca dnul. Florin Dumitrescu, caruia ii multumim si pe aceasta cale si pentru care va inaintam Felicitari; sinceri sa fim ne-am dori sa intalnim astfel de persoane si in alte domenii de activitate!

Cu stima!

Familia Chelan – Constanța