Ne-au placut caracterul, seriozitatea si profesionalismul

elena@realpro.ro București Ilfov, Testimoniale Vânzători

Multumiri

Ma numesc Mauna Andresica – profesoara pensionara si impreuna cu sora mea Popescu Violeta am dorit sa vindem apartamentul parintilor nostri decedati din Bd. D. Cantemir 17.
La recomandarea copiilor nostri si a prietenilor nostri din Canada am apelat la domnul Dan Negulescu din firma Realpro, ca fiind o persoana serioasa si de incredere, rezolvandu-le si lor problemele imobiliare.

L-am contactat pe dnul Dan Negulescu si intalnirea cu dumnealui a fost o adevarata surpriza. Ne-au placut caracterul, seriozitatea si profesionalismul dumnealui. Ne-a explicat ca vom forma o echipa sudata.  Colaborarea cu dnul Dan Negulescu a fost peste asteptarile noastre.

Am fost indrumate si ajutate cum sa parcurgem pas cu pas toate etapele pana la momentul realizarii vanzarii apartamentului. Fiind si un fin psiholog, observand indoielile noastre vizand situatia economica actuala, ne-a insuflat multa incredere intr-un rezultat favorabil noua. Zilnic discutam si analizam stadiul in care ne aflam fiecare dintre noi.

Din momentul iesirii pe piata dnul Dan Negulescu a rezolvat problema foarte rapid, selectand posibilii cumparatori si alegand pe cel mai potrivit dorintelor noastre, precum si pretul convenit in contractul semnat in prealabil.

Totul a decurs foarte rapid din punctul nostru de vedere, stabilindu-se si data vanzarii apartamentului, 13.07.2020. Totul durand circa 1 luna.

Am fost atat de multumite de calitatea, onestitatea si profesionalismul dnului Dan Negulescu, incat avem convingerea ca vom ramane prieteni si mai departe.

Felicit firma Realpro pentru ca are colaboratori de talia d-luil Dan Negulescu si bineinteles multumind  din toata inima atat firmei cat si personal d-lui Dan Negulescu promitem ca vom recomanda si altor doritori aceasta colaborare de exceptie.

Multumesc cu respect,

Mauna Andriesica