Ma bucur ca am intrat in contact cu Realpro

elena@realpro.ro București Ilfov, Testimoniale Cumpărători

Am avut norocul ca Laura sa imi fie recomandata de catre fratele meu care este arhitect. Am avut o prima interactiune foarte placuta, care mi-a dat incredere in ea si in metodele folosite de Realpro – chestionarul de la inceput prin care am trecut si pe care l-am completat, cu scopul de a stabili foarte clar ce anume caut si cat sunt de hotarata sa achizitionez un apartament atunci cand il gasesc.
Laura m-a ajutat foarte mult de-a lungul intregului proces de cautare – am avut o comunicare foarte buna, am apreciat rabdarea de care a dat dovada si disponibilitatea ei de a imi raspunde la toate intrebarile.
Procesul de vanzare-cumparare a fost, pentru mine, destul de usor, Laura mi-a explicat totul din timp si s-a ocupat de detalii, astfel incat totul a venit natural.
Ma bucur ca am intrat in contact cu Realpro si mai ales ca am avut sprijinul Laurei – cumparatul unei case este o experienta posibil unica in viata si e foarte important sa ai alaturi de tine, ca sfatuitor, o persoana care sa inteleaga asta.
Inca de dinainte de a incheia contractul de vanzare-cumparare, am recomandat Realpro tuturor persoanelor cu care am intrat in discutii legate de tranzactionarea bunurilor imobiliare.
Am ramas foarte placut impresionata de toata experienta si ii sunt recunoscatoare Laurei pentru toate eforturile.

 

Miruna Negoiță – București