Exista agenti care isi fac meseria dupa ureche si agenti profesionisti

elena@realpro.ro Argeș, Testimoniale Vânzători

Exista muzicieni si lautari. Primii canta dupa note pentru ca au studiat indelung muzica si i-au inteles tainele, ceilalti canta dupa ureche pentru ca studiul presupune mult efort si pentru ca au vazut ca au destui clienti care isi platesc chiar daca isi fac superficial meseria, spunandu-ti la randul lor ca merge si asa.

La fel stau lucrurile si in cazul meseriei de agent imobiliar. Exista agenti care isi fac meseria dupa ureche pentru ca au suficienti clienti care nu iau in serios aceasta meserie si agenti profesionisti cu studii de specialitate cautati de clientii carora le place lucrul facut ca la carte.

Doamna Adela Birau este un astfel de agent imobiliar. Bine pregatita, avand studii de specialitate, o experienta considerabila in domeniu, dar si calitati umane pe care nu le deprinzi in scoala.

In conditiile in care gasisem o casa pe care nu o puteam cumpara decat daca ne vindeam repede apartamentul am apelat la consilierea doamnei Adela si dansa ne-a gasit cumparatorul de care aveam nevoie in 24 de ore.

De aceea ne face mare placere sa o recomandam si noi tuturor celor care sunt in cautarea unui agent imobiliar atent si bine pregatit, insa cea mai convingatoare recomandare este cea data de abilitatile doamnei Adela Birau.

Va multumim si vom avea intotdeauna un gand bun pentru dumneavoastra!

Familia Mielcioiu – Argeș