Dupa ce am semnat contractul cu echipa Realpro demersurile s-au simplificat.

elena@realpro.ro București Ilfov, Testimoniale Cumpărători Leave a Comment

Ma numesc Alis Scutaru si sunt fericita proprietara a unui apartament gasit cu suportul echipei Realpro.

Inca de la inceput, m-a surprins modalitatea prin care agentia lucreaza intrucat a fost diferita fata de tot ceea ce auzisem pana atunci despre agentii imobiliari.

La fel ca majoritatea celor care isi cauta o casa, am incercat initial sa-mi caut singura insa am inteles rapid ca acest lucru necesita timp, rabdare si serviciile unui specialist. Dupa ce am semnat contractul cu echipa Realpro, agentul imobiliar a inceput sa lucreze pentru a-mi gasi o locuinta si demersurile s-au simplificat considerabil.

Agentul imobiliar mi-a castigat increderea treptat si definitiv, fiindu-mi alaturi la orice pas. Variantele propuse de el au fost intotdeauna conform cerintelor mele si am vizionat numai apartamente care in prealabil erau verificate in amanunt de catre acesta.

Pana am luat decizia finala, mi-au fost prezentate pentru fiecare apartament in parte atat aspectele pozitive cat si cele negative, astfel incat am putut sa iau o hotarare rapida si eficienta. Am reusit sa depasesc toate obstacolele inerente cu sprijinul agentiei Realpro care m-a incurajat de fiecare data si mi-a oferit soluțiile necesare.

Agentul imobiliar mi-a raspuns la intrebari, a fost disponibil de fiecare data, a avut mereu rabdare si s-a implicat in permanenta. El mi-a facilitat colaborarea cu proprietarul, m-a sprijinit in relatia cu notarul si m-a informat cu privire la pasii pe care ii aveam de parcurs cu banca.

Dincolo de calitatile unui profesionist, in contractul de colaborare nu a fost stipulat si faptul ca agentul imobiliar Realpro este si un bun prieten pe care te poti baza in orice moment.

Alis Scutaru – București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *