Cea mai buna alegere prin semnarea contractului de reprezentare exclusiva

elena@realpro.ro Constanța, Testimoniale Cumpărători Leave a Comment

Avand in spate o colaborare similara tot cu Realpro, in Bucuresti (in vanzarea unui apartament), am ales in continuare o colaborare cu un agent Realpro din Constanta, pentru cumpararea unui apartament.

Alegerea s-a dovedit si acum a fi cea mai buna, prin semnarea unui contract similar de reprezentare exclusiva. Am intalnit acelasi profesionalism, care am crezut la experienta din Bucuresti ca este poate o intamplare (fericita).

Suportul agentului Realproa fost nu numai in cautarea celor mai potrivite oferte care sa-mi satisfaca criteriile, dar si in prezentarea celor mai bune oferte ca si in negocierea directa efectiva a pretului ofertei, obtinand o reducere semnificativa. De aceea selectarea ofertei a durat jumatate din timpul pe care l-am estimat initial.

Timpul necesar semnarii contractului, al platii prin transfer bancar/direct a fost minim, indicatie a pregatirii si verificarii serioase si complete a tuturor actelor necesare tranzactiei.

Amabilitatea, receptivitatea intregii echipe a Realpro a fost deosebita. Multumesc. Felicitari intregii echipe de la Realpro!

Cu stima,

Horea Mocanu – Constanța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *