Au demonstrat o înțelegere excelentă a pieței imobiliare

Andreea Roventa București Ilfov, Testimoniale Vânzători

Tranzacția imobiliară încheiată alături de domnul Dan Negulescu, realtor pentru Realpro, a fost o experiență excelentă. L-am cunoscut pe domnul Negulescu, agent Realpro, prin intermediul unui prieten.

Prezentarea Realpro a fost impresionantă. Domnul Negulescu ne-a oferit o perspectivă clară și detaliată asupra modului în care vor aborda procesul de vânzare/cumpărare, inclusiv strategiile lor de marketing și experiența în domeniu. În același timp a demonstrat că a înțeles foarte clar nevoile mele și a reușit să-mi ofere rezultate foarte bune.

Procesul de vânzare/cumpărare a decurs foarte bine. Domnul Negulescu a fost foarte implicat și a gestionat fiecare aspect al tranzacției cu profesionalism și eficiență. A făcut o evaluare corectă a proprietății, a pus în aplicare o strategie de marketing excelentă, atrăgând potențiali cumpărători. În cele din urmă, am obținut un preț bun pentru proprietate și sunt foarte multumit de felul cum a decurs întreaga tranzacție.

Având în vedere experiența mea cu Realpro, respectiv cu domnul Dan Negulescu, am o părere foarte pozitivă despre serviciile lor. Agentul a fost profesionist, amabil și mereu disponibil să îmi ofere răspunsuri și sfaturi în timp util.

Au demonstrat o înțelegere excelentă a pieței imobiliare și ne-au ghidat în luarea deciziilor corecte.

Pentru oricine are nevoie de servicii imobiliare, cu încredere recomand Realpro. Sunt o echipă dedicată, cu experiență vastă și o abordare orientată spre rezultate. Au înțeles foarte bine nevoile mele și au depus toate eforturile pentru a îmi asigura o tranzacție reușită. Suntem foarte mulțumiți de serviciile lor și sunt recunoscător că l-am avut pe domnul Negulescu alături în această experiență imobiliară.

 

Domnul Radu Cozlovschi – București