Ați câștigat un fan și o persoană care vă va recomanda, cu siguranță

Andreea RoventaTestimoniale Vânzători, Timiș

Pe Dragoș l-am cunoscut undeva în luna noiembrie, când m-a contactat în vederea preluării de către agentie a imobilului meu pentru vanzare. Apartamentul era pe piață din luna mai a anului 2020 și, în această perioadă, am fost căutat de peste 90% din agențiile de profil. Deși eram rezervat în privința colaborării cu agenții imobilire, am acceptat prezentarea Realpro ( fără știrea soției, care era mai anti-agenții decît mine) pentru că am simțit o anume conexiune cu agentul dumneavoastră.

Așa am ajuns să semnăm în decembrie colaborarea și, din acel moment, politica de promovare a fost în mâinile Realpro. Au urmat vizite ale potențialilor clienți, unele tatonări cu câțiva dintre ei, până în momentul în care a apărut clientul pe care îl căutam, la finalul lui decembrie. Din fericire, și acesta este de o vârstă apropiată cu mine și cu Dragoș, fapt ce a contat, probabil, în căderea de comun acord rapidă între noi.

Deși nu aveți, încă, anvergura altor firme imobilire din oraș, cu care am interacționat în această perioadă, cu siguranță, aveti agenți (cel puțin, pe Dragoș) foarte profesioniști și implicați în domeniu, lucru care, în timp, sunt sigur că vă va ajuta la o dezvoltare rapidă.

Din punctul meu de vedere, ați câștigat un fan și o persoană care vă va recomanda, cu siguranță, pe viitor.

Mulțumim de colaborare și sunt sigur că, în viitor, drumurile noastre se vor mai întâlni!

 

Domnul Dan Ștef – Timișoara