Atât noi, vânzătorii, cât și cumpărătorii, am fost satisfăcuți de acest proces

Andreea Roventa București Ilfov, Testimoniale Vânzători, Uncategorized

L-am întâlnit pe Dan Negulescu întâmplator, la un prieten dentist care mi-a făcut cunoștință cu domnia sa. În acel moment hotărâsem să vând casa în care locuiam, deoarece era prea mare pentru două persoane.

În perioada respectivă eram în discuții cu mai mulți agenți imobiliari din București și eram puțin dezamăgit deoarece semnalele din piață nu erau prea favorabile. Nu se vindeau casele mari, iar în piață se căutau apartamente mici.

Dupa ce ne-am cunoscut, Dan a venit la mine acasă, a vizitat casa și mi-a făcut o prezentare a concepției Realpro privind evaluarea proprietății și a modului de acțiune în viitor, pentru identificare clienților potențiali. Mi-a explicat să am răbdare căci, în final, fiecare proprietate are cumpărătorul ei!

Nu eram foarte optimist și, fiindcă eram în discuție și cu alți agenți, am decis să îi consuțt pe toți, înainte de a semna un contract de reprezentare. însă rezultatele acestei consultări nu au fost fericite. Unii dintre agenți m-au descurajat explicându-mi că proprietatea e prea mare și nu ve vinde. Alții îmi explicau că tendința în piață este cu totul alta și nu aș avea șansă.

În finalul discuțiilor am hotărât să semnez cu Realpro un contract de reprezentare, informându-i pe ceilalți, în mod onest, că dacă vor să continue, ar trebui să îl contacteze pe Dan Negulescu și să îi devină colaboratori!

În perioada semnării contractului, am avut mai multe întâlniri pentru stabilirea valorii proprietății, conform metoldologiei Realpro. Eram puțin descurajat în acea perioadă – datorită valorii estimate – dar am trecut peste acest început și am continuat întelegerea. Recunosc că, inițial, am avut așteptări mai mari referitor la timpul în care se va realiza tranzacția! A intervenit însă pandemia, în martie 202o, care a bulversat puțin piața, dar a și trezit interesul pentru proprietăți care aveau o curte frumoasă, așa cum era proprietatea noastră.

În procesul de vânzare a proprietății am apreciat organizarea așa-ziselor „Case deschise”, prin care Dan prezenta casa diferiților interesați sau unor colegi ai săi care puteau să atragă clienți. Aceste evenimente au fost bine pregătite prin publicitate corespunzătoare și popularizare eficientă. În pandemie, Dan a utilizat mijloace moderne (conexiune video pe calculator) pentru prezentarea casei și atragerea clienților.

În final, a fost identificat, conform previziunilor inițiale, cumpărătorul care dorea această proprietate! În procesul de prezentare a proprietății și negociere a prețului Dan a dovedit profesionalism. Am apreciat rezultatele finale și, atât noi, vânzătorii, cât și cumpărătorii, am fost satisfăcuți de acest proces!

Cred că firma Realpro, cu toți angajații săi, dar în special Dan Negulescu, au dat dovadă de profesionalism și realism! Până acum, am recomandat firma și, în special, pe Dan prietenilor interesați de vânzarea proprietăților imobilire!

Vă mulțumesc incă o dată pentru profesionalism și sfaturile competente pe care le-am primit în această perioadă! Va doresc succes în viitor și vă felicit idin nou pentru ceea ce ați făcut pentru noi și pentru alți vânzători/cumpărători!

Ioan și Consuela Rotaru – București