Asistența din partea agentului Realpro s-a dovedit esențială

Andreea Roventa Cluj, Testimoniale Vânzători

L-am cunoscut pe agentul imobiliar de la RealPro, Dan Cotinghiu, recent, cu ocazia vânzării unei proprietăți. A proprietății în care am crescut și în care locuiam de ceva vreme… De ceva mai multă vreme…
În ciuda vechimii sale, proprietatea deservea cu prisosință nevoile noastre (de familie), iar zona în care era situat îi adăuga o sensibilă plusvaloare, astfel încât, personal, nu eram convins că vânzarea ei ar fi fost în beneficiul nostru. Totuși, situația în care se afla această proprietate impunea o lămurire. Astfel că, vrând-nevrând, am ieșit cu el pe piață. Și… am intrat în junglă… Timp de mai mult de o lună de zile proprietatea a fost călcată de o mulțime de persoane fizice mai mult sau mai puțin interesate și de o pleiadă de agenți imobiliari, fără nici un rezultat concret.

Aceasta până când l-am întâlnit pe Dan Cotinghiu, agentul Realpro, care, dând dovadă de o înțelegere deosebită și un tact „paranormal” pentru un agent din jungla imobiliară de azi, a reușit să-mi câștige încrederea pentru a construi împreună un plan realistic în vederea vânzării proprietății în condiții cât mai apropiate de valoarea ei de piață.

Nu am cum să vă descriu în amănunt întreaga noastră aventură pe piața imobiliară, începând cu semnarea contractului de reprezentare exclusivă pentru vânzare, continuând cu analiza comparativă de piață (realizată, după cum s-a dovedit, la un nivel de excelență), cu provocarea pregătirii pentru și realizarea ședinței foto de prezentare a proprietății pe site-ul Realpro, cu stabilirea publicului țintă, cu negocierile ce au avut loc odată ce oferte concrete au început să apară și până la realizarea precontractului de vânzare-cumpărare și mai apoi a contractului efectiv, practic la prețul de „listing” a proprietății.

Dar ceea ce pot afirma este că pe parcursul întregului acest proces am avansat umăr la umăr cu agentul Realpro, ba câteodată am mizat exclusiv pe intuiția, experiența și abilitățile de netăgăduit ale sale (fără discuție, susținut în „background” de facilitățile oferite de întreaga echipă Realpro). Iar rezultatul n-a întârziat să apară: la 23 de zile de la lansarea pe piața imobiliară a proprietății s-a semnat precontractul de vânzare-cumpărare.

Acum, când întregul proces de vânzare-cumpărare s-a încheiat, trebuie să recunosc (și o fac cu bucurie) că asistența din partea agentului imobiliar Dan Cotinghiu de la Realpro s-a dovedit esențială; iar în ceea ce privește calitatea acestei asistențe ce mărturie ar putea fi mai potrivită decât chiar cuvintele rostite de cumpărător la încheierea efectivă a tranzacției: „Mulțumesc, Dane! Ești un profesionist.”

În încheiere, țin să felicit echipa Realpro pentru inteligența de a folosi un agent de calibrul lui Dan Cotinghiu, și vă asigur că pot și că voi recomanda (cu plăcere) acest tandem funcțional și altor persoane care vor avea nevoie de servicii imobiliare.

 

Domnul Radu Milaș – Cluj-Napoca