Apartamentul a fost vândut după 11 zile de stat pe piață

Andreea RoventaBucurești Ilfov, Testimoniale Vânzători

Am fost fericită să mă regăsesc acum câțiva ani cu prietenul și colegul meu de școală primară, Dan Negulescu. Am reluat conversația rămasă la 14 ani fără a simți trecerea celor 30 de ani. Am petrecut timp împreună cu familiile și am aflat ca Dan lucrează în domeniul imobiliar.

Recent, a venit timpul să îmi vând apartamentul din București și am apelat la Dan Negulescu. Nu știu dacă spațiul îmi va permite să mă exprim cât de mulțumită și fericită am fost să lucrez cu Dan Negulescu. El s-a ocupat de absolut tot: renovare, vânzare/cumpărare, acte, notar și a vândut apartamentul după 11 zile de stat pe piață.

Mulțumesc pentru amabilitate, profesionalism, muncă și seriozitate. Mulțumesc pentru corectitudine, pentru bună organizare și colaborare. Recomand pe domnul Dan Negulescu și Realpro, ca agenție imobiliară! Nu cred că ar fi existat o altă variantă sau decizie mai bună față de cea aleasă! Dan Negulescu este înzestrat cu o capacitate extraordinară de a rezolva totul. Este pasiunea, experiența și, bineînțeles, profesinalismul care îl caracterizează.

Mulțumesc, Dan Negulescu!

Doamna Mihaela Stama – București