Am avut o colaborare exceptionala bazata pe incredere si profesionalism.

elena@realpro.roBucurești Ilfov, Testimoniale Vânzători

La recomandarea unor parteneri, am colaborat cu cu d-na Alice Necula. Gratie cunostinelor foarte bune privind piata imobiliara, d-na Alice Necula a coordonat integral modul de prezentare si activitatea de promovare, asigurand o interfata de exceptie intre pretentiile vanzatorului si nevoile de spatiu ale cumparatorului, ancorate intr-o deplina realitate. Ca orice colaborare noua, umbra si temeriile neincrederii au marcat inceptul colaborarii, motiv pentru care intr-un tarziu am semnat contractul de colaborare / prestare de servicii (practic la cca 1,5 luni de la prima intalnire). Acest aspect intarziind momentul vanzarii.

Ulterior, dupa semnarea contractului, am avut o colaborare exceptional de buna, bazata pe incredere si profesionalism. Periodic beneficiam de prezentarea statusului privind interesul manifestat de cumparatori cat si de solutii punctuale de a veni in sprjinul cumparatorului. Pretul asumat prin contract este justificat in cazul colaborarii noastre cu d-na Alice Necula, avand in vedere atasamentul total si responsabil pus in slujba vanzatorului. Consideram ca efortul facut de agentul imobilar s-a concretizat vanzarea imobilului intr-un timp foarte scurt. Recomandam cu caldura, responsabilitate si deplina incredere, tuturor persoanelor sau entitatilor juridice ce doresc sa instraineze un imobil, sa semneze un contract de prestari servicii imobiliare de reprezentare cu d-na Alice Necula – Agent Imobiliar Realpro.

Deasemenea celor ce se considera a tot stiutori, a caror imobile cu bulina rosie valoreaza N-zerouri, nu recomandam colaborarea, pentru ca vor fi dezamagiti de realitatea fundamentat prezentata de agentii imobiliarii Realpro.

In concluzie comunicam faptul ca a fost o deosebita placere sa colaboram cu d-na Alice Necula.

Gheorghiță Dobrică – București