Am apreciat foarte mult implicarea si modul in care s-a comunicat

elena@realpro.ro Testimoniale Vânzători, Vâlcea Leave a Comment

La inceputul colaborarii am fost putin rezervata in ceea ce priveste sistemul de lucru propus. Apartamentul fusese pe piata de mai bine de 1 an fara rezultate imbucuratoare.

In momentul semnarii contractului, mi-am spus ca ce mai conteaza poate inca 6 luni (perioada propusa de Realpro pentru colaborare). Am fost placut surprinsa ca dupa 3 luni sa facem vanzarea.

In tot procesul de vanzare al apartamentului am avut parte de un REAL suport din partea echipei Realpro, eu locuind in alt oras. Prezenta mea a fost necesara doar la incheierea antecontractului notarial si a contractului final.

Pe langa forma organizata de lucru, am apreciat foarte mult felul in care s-a comunicat si implicarea in partile adminitrative ale procesului de vanzare-cumparare (notar, banca, companii utilitati, unitati administrative locale).

Dedicatia si competentele agentiei au facut ca tot acest proces de vanzare-cumparare sa para usor si placut. Recomand cu incredere serviciile prompte pe care le ofera agentia Realpro.

Va multumesc pentru profesionalismul demonstrat.

Anca Goran – Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *