A fost o alegere pentru care ma felicit si acum

elena@realpro.ro București Ilfov, Testimoniale Vânzători

In 2014 eram interesat de achizitionarea unei proprietati. Atunci l-am cunoscut pe dl. Dan Negulescu de la Agentia Imobiliara Realpro, actionand ca reprezentant al vanzatorului. Nu mi-a pus in fata imediat un contract pe care sa-l semnez, ci din contra mi-a oferit toate datele necesare, a fost punctual la toate intalnirile solicitate cu 0% comision. Cu toate ca nu am cumparat proprietatea respectiva, am ramas cu gandul la modul de lucru al Realpro.

Asa ca atunci cand am vrut eu sa vand o casa, Realpro a reprezentat prima optiune. A fost o alegere pentru care ma felicit si acum. Nu doream un agent imobiliar care sa prezinte casa pe un site imobiliar printre zeci de alte oferte de care nu are timp sa se ocupe, ci unul care sa ma ajute sa vand casa si sa obtin cel mai bun pret posibil, folosind sistemul lor.

A facut o evaluare corecta a proprietatii, s-a informat cu precizie asupra tuturor aspectelor ca un proprietar iar dupa cateva intalniri cunostea casa la fel de bine ca si mine. In toata aceasta perioada am fost in legatura permanent cu dl. Negulescu, aveam si cate 3-4 convorbiri zilnic, ma informa asupra demersurilor pe care ca reprezentant al meu le facea. Datorita acestor aspecte foarte importante, am primit doua oferte apropiate ca valoare intr-un interval de doua luni, iar la sfarsitul celei de-a treia deja casa avea un alt proprietar.

Experienta pe care o are in domeniul imobiliar, punctualitatea, seriozitate cu care reprezinta vanzatorul si proprietatea fac din dl. Dan Negulescu un agent care ar trebui sa fie un exemplu pentru toti agentii care lucreaza in domeniul imobiliar.

Recomand tuturor celor care au de vandut o proprietate si care chiar doresc sa vanda pe dl. Dan Negulescu ca reprezentant al lor! Le multumesc Realpro si d-lui Dan Negulescu ca m-au ajutat ca intr-un timp foarte scurt sa vand o casa care probabil ar fi stat mult si bine nevanduta, in sectiunea de oferte ale diverselor agentii imobiliare!

Laurentiu Vișan – București