Sortare
  • Vechime la Realpro
  • Nume
Grilă
Listă
Dan Negulescu
Lucrez în domeniul imobiliar din 1999 și m-am alăturat francizei Realpro în anul 2010. Sunt agent imobiliar activ specializat pe proprietăți rezidențiale situate în zonele centrale și nordice ale Bucureștiului.
Toma Filipovici
Am ales sa lucrez în domeniul imobiliar pentru că am simțit nevoia oamenilor de a accesa servicii de cea mai înaltă calitate. M-am alaturat Realpro pentru a îmi servi cât mai eficient clienții. De-a lungul carierei mele în logistică sau inginerie am învățat că respectarea unor proceduri stricte și o calitate morală înaltă aduc satisfacție profesională maximă.
Laura Filipovici
Laura activează în domeniul imobiliar din anul 2013, timp în care a reprezentat interesele dezvoltatorilor și s-a specializat în oferirea de soluții ‘la cheie’, de la calificarea viitorilor beneficiari pana la asistența dupa încheierea tranzacției. Laura iubește ceea ce face, crede într-o lume imobiliară mai bună și de aceea a ales se alăture francizei Realpro.
Alice Necula
Ca profesionist, am înțeles că singurul mod în care pot cu adevărat să-mi ajut clienții să-și îndeplinească obiectivele de tranzacționare imobiliară este să le reprezint interesele exclusiv, la cel mai înalt nivel al abilităților mele profesionale.
Adrian Movileanu
Agenții Realpro sunt adevărați avocați ai clienților. Spre deosebire de agențiile tradiționale, noi reprezentăm o singură parte din tranzacție, fie vânzătorul, fie cumpărătorul și suntem responsabili pentru succesul clientului.