Sortare
  • Vechime la Realpro
  • Nume
Grilă
Listă
Dan Negulescu
Lucrez în domeniul imobiliar din 1999 și m-am alăturat francizei Realpro în anul 2010. Sunt agent imobiliar activ specializat pe proprietăți rezidențiale situate în zonele centrale și nordice ale Bucureștiului.
Toma Filipovici
Am ales sa lucrez în domeniul imobiliar pentru că am simțit nevoia oamenilor de a accesa servicii de cea mai înaltă calitate. M-am alaturat Realpro pentru a îmi servi cât mai eficient clienții. De-a lungul carierei mele în logistică sau inginerie am învățat că respectarea unor proceduri stricte și o calitate morală înaltă aduc satisfacție profesională maximă.
Laura Filipovici
Activez în domeniul imobiliar din anul 2013, timp în care am reprezentat interesele dezvoltatorilor și m-am specializat în oferirea de soluții ‘la cheie’ de la calificarea viitorilor beneficiari pana la asistența dupa încheierea tranzacției. Iubesc ceea ce fac, cred într-o lume imobiliară mai bună și de aceea am ales să mă alătur francizei Realpro.
Alice Necula
Ca profesionist, am înțeles că singurul mod în care pot cu adevărat să-mi ajut clienții să-și îndeplinească obiectivele de tranzacționare imobiliară este să le reprezint interesele exclusiv, la cel mai înalt nivel al abilităților mele profesionale.
Marian Ababei
Marian urmărește piața imobiliară de peste 10 ani, iar din 2018 a decis ca această pasiune să devină jobul lui, să fie agent imobiliar. Înțelegând că este nevoie de profesionalism și implicare, din 2019 a ales sa fie parte din echipa Realpro.Este și Realtor®, membru al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din Romania (APAIR).