Sortare
  • Vechime
  • Nume
Grilă
Listă
Sorin Udrea
Sunt Managerul General al Realpro. Am fondat agenția imobiliară Realpro în 2002, iar din 2018 ne-am reinventat ca franciză imobiliară, pentru cea mai bună îmbinare a experienței imobiliare cu tehnologia ultramodernă. Modelul Realpro ne ajută să lucrăm mai inteligent și mai repede, pentru a vinde casele mai bine, mai ușor, mai sigur.
Dan Negulescu
Lucrez în domeniul imobiliar din 1999 și m-am alăturat francizei Realpro în anul 2010. Sunt agent imobiliar activ specializat pe proprietăți rezidențiale situate în zonele centrale și nordice ale Bucureștiului.
Adrian Movileanu
Agenții Realpro sunt adevărați avocați ai clienților. Spre deosebire de agențiile tradiționale, noi reprezentăm o singură parte din tranzacție, fie vânzătorul, fie cumpărătorul și suntem responsabili pentru succesul clientului.
Ioan Ambrozie
Am o experiență de vânzări destul de vastă în industrii diferite: FMCG, Pharma, Transport și Logistică. Am parcurs de-a lungul carierei mele etape importante în dezvoltarea mea profesională, de la agent de vânzări până la manager. Fiecare etapă a însemnat o acumulare de cunoștințe necesare dezvoltării mele ca om de vânzări.
Alexandru Stanescu
Îmi plac oamenii și serviciile eficiente și de calitate. Am ales reprezentarea exclusivă ca mod de lucru deoarece îmi oferă posibilitatea de a avea o relație de încredere și de colaborare cu clienții mei.
Apostolis Kordoulas
Vin în imobiliare dintr-un domeniu drag mie - ingineria în construcții. Am făcut vânzări de imobile și în trecut, într-adevăr în mod ocazional și neorganizat, dar mereu cu plăcere.
Dan Miu
Am activat în ultimii 16 ani în segmentul vânzărilor, în diverse domenii. În această perioadă am înțeles importanța echipei de suport din spatele meu, ca și rotiță esențială în mecanismul ce asigură succesul oricărei tranzacții comerciale.