Alice Necula
Alice Necula
  • Agent Francizat
  • Engleză
  • APAIR, NAR
Realpro București
Strada Turturelelor nr. 62, Decebal Tower, Etaj 3, Ap. 2, Sector 3, Bucuresti

Ca profesionist, am înțeles că singurul mod în care pot cu adevărat să-mi ajut clienții să-și îndeplinească obiectivele de tranzacționare imobiliară este să le reprezint interesele exclusiv, la cel mai înalt nivel al abilităților mele profesionale. Acest mod de lucru înseamnă șansa de a livra rezultate cuantificabile, de a câștiga încredere și parteneri pe termen lung, de a mă bucura de satisfacții profesionale extraordinare, dar mai ales, înseamnă privilegiul de a-mi consolida o carieră de succes în profesia pe care o iubesc.

CONTACT AGENT

Sortare
  • Realpro (primele)
  • Comision 0%
  • Preț (desc.)
  • Suprafață (desc.)
  • Zile (Desc.)
Grilă
Listă
Hartă

Gara de Nord - Plevnei, vilă interbelică solidă, 2 apartamente, 243 mp

Strada VESPASIAN 43, Bucuresti, Bucuresti Ilfov, 010922

2Dormitoare
2Băi
19Imagini
116.87
Vizite:226
GARA DE NORD - PLEVNEI, VILA INTERBELICA SOLIDA, 2 APARTAMENTE, 243 MP. Strada linistita de case intre Gara de Nord si Plevnei. Vila interbelica solida cu un potential deosebit pentru o familie cu doua generatii sau pentru investitie. Loc parcare in curte comuna. Apartamentele au suprafete generoase si acces separat. Subsolul spatios are 3 incaperi. Podul generos poate fi amenajat pentru locuit.
159,000€

Dorobanți - Parcul Floreasca, apartament 3 camere, 60 mp, parter!

Strada AV. PROTOPOPESCU STEFAN 5 bl.C4 sc.A parter ap.1, Bucuresti, Bucuresti Ilfov, 011727

2Dormitoare
1Băi
18Imagini
58.79
Vizite:227
DOROBANTI - PARCUL FLOREASCA, APARTAMENT 3 CAMERE, 60 MP. Amplasare chiar in Parcul Floreasca, pe o strada linistita, la cateva minute distanta de Piata Dorobanti. Apartament luminos, cu o impartire excelenta, potrivit pentru locuinta sau pentru organizarea unui sediu profesional. Bloc reabilitat termic si bine intretinut, fara risc seismic. Interior renovat, confortabil, cu vedere la parc.
94,000€
    2 rezultate afișate.Pe Pagină